header

Privacy policy
De gegevens die u ingeeft via formulieren of doorstuurt via email of post, zijn enkel bedoelt voor onze databases en zullen niet aan derden worden doorgegeven.
Wenst u op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten via email, dan kan u zich inschrijven via de newsletter-link in het menu.
Wenst u zich uit te schrijven, kan u dit op diezelfde pagina.
Wenst u geschrapt te worden uit ons adressenbestand, zodat u dus ook geen post meer van ons ontvangt kan u dit melden door contact op te nemen via het contactformulier.

Copyright policy
Deze site en al haar content zijn eigendom van en copyrighted aan mannah vzw. Het is niet toegestaan deze site te reproduceren of content te copieren/gebruiken zonder toestemming van mannah vzw.
Wanneer u content aan mannah vzw doorgeeft om te publiceren, verklaart u dat het gaat om content die non-copyrighted is of waarvan u de copyright bezit. U geeft dan mannah vzw het recht deze content te publiceren.
Indien er content is waar u de copyright op hebt en verwijderd wil zien van de website, kan u contact met ons op nemen via het contactformulier.

Terms of use
Bij het gebruiken/bezoeken van deze website verklaart u zich akkoord met bovenstaande privacy en copyright policy.
Bepaalde onderdelen kunnen extra policies bevatten. Bij het gebruiken/bezoeken van deze onderdelen verklaart u zich ook akkoord met deze extra policies.


mannah vzw - Heembeemd 86, 2800 Mechelen -
footer